Corona update

22-11-2020
Categori├źn

Hallo Pareja leden van 18 jaar en ouder,

Gelukkig worden de coronamaatregelen een beetje versoepeld. Helaas levert dat voor het sporten in groepsverband voor ons als Sportclub Pareja nog geen mogelijkheden. De jeugd van onze vereniging kan gelukkig wel doorgaan met sporten. Omdat het er helaas niet naar uitziet dat leden van 18 jaar en ouder dit jaar al weer kunnen sporten, hebben we als bestuur nagedacht over het innen van de contributie voor de maanden november en december.

We komen over de contributie met het volgende voorstel:

1. U betaalt gewoon de contributie voor de maanden november en december. Hiermee draagt u de vereniging een warm hart toe en dat waarderen wij enorm. Hiervoor hoeft u niets te doen omdat de contributie inning via automatische incasso gaat.
  2. Omdat u niet heeft kunnen sporten, betaalt u liever geen contributie. Hiervoor stuurt u een e-mail voor 27 november naar info@sportclubpareja.nl met daarin alleen de naam en geboortedatum van het lid van Pareja.

We hopen dat we de volgende keer goed nieuws kunnen melden over dat ook de leden van 18 jaar en ouder samen weer mogen sporten en dat we elkaar weer kunnen ontmoeten en uitdagen.

Mocht er dit jaar geen mailing meer komen dan wensen wij jullie nu alvast allemaal hele fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2021!

Met sportieve groet,

Bestuur Sportclub Pareja