Corona update

16-12-2020

Hallo Pareja leden en ouders/verzorgers van Pareja leden,

Helaas, helaas, helaas, weer geen leuk nieuws.

Helaas dat het aantal coronabesmettingen zodanig stijgt, zeker in Limburg, dat zeer strenge maatregelen nodig zijn.

Helaas dat de leden van 18 jaar en ouder nog niet mogen gaan sporten

Helaas dat ook onze jeugdleden, jonger dan 18 jaar, niet meer binnen mogen sporten. Omdat al onze activiteiten binnen worden gehouden zijn we genoodzaakt om hiermee te stoppen.

De aangescherpte maatregelen betekenen dat we tot 19 januari 2021 als Sportclub Pareja geen lessen meer mogen aanbieden. In de week voor 19 januari komt er weer een persconferentie waarin de nieuwe en hopelijk minder strenge maatregelen worden aangekondigd. Wij als bestuur hopen dat we jullie dan beter nieuws kunnen brengen.

Rest ons voor nu niet meer dan jullie, en jullie familie, fijne feestdagen te wensen. Probeer ondanks de beperkingen te genieten van deze tijd. Als we ons met zijn allen aan de maatregelen houden dan mogen we hopelijk zo snel mogelijk weer sporten. Blijf vooral gezond en zorg goed voor elkaar.

Op naar een sportief 2021!

Met sportieve groet,

Bestuur Sportclub Pareja