Corona Update

Categoriƫn

11 maart 2021

Hallo Pareja leden en ouders/verzorgers van Pareja leden,

Helaas levert de persconferentie van afgelopen maandag niet meer mogelijkheden op voor onze sportgroepen. De jeugdleden zijn op diverse locaties aan het buitensporten. Daar horen we enthousiaste en positieve berichten over. Misschien heb je al iets zien voorbijkomen op facebook of instagram.

Contributie.

Voor wat betreft de contributie hebben we als bestuur het volgende besluit genomen voor de contributieperiode maart/april 2021. Voor alle leden van 27 jaar en ouder, diegene die dus helaas nog niet in groepsverband mogen sporten, innen we geen contributie. Voor alle leden tot 27 jaar die nu aan het buitensporten zijn, innen we 50% van de contributie. We innen 50% omdat voor de meeste groepen de tijdsduur van de training is gehalveerd.

Natuurlijk mag iedereen die dat wil en de vereniging wil steunen de contributie betalen. Hiervoor is een mailtje naar info@sportclubpareja.nl met vermelding van de naam van het lid en geboortedatum voldoende. We zijn je dan zeer dankbaar.

Kascontrole.

Omdat we vorig jaar geen Algemene ledenvergadering hebben kunnen houden zijn er geen nieuwe leden aangewezen voor deze taak. Daarom zijn we dringend op zoek naar 2 mensen die dit willen doen. Het is een paar uurtjes werk. Wij vinden het belangrijk dat de financiƫle administratie gecontroleerd wordt. Dus denk je, in deze coronatijd heb ik wel tijd om dit te doen, meld je dan via info@sportclubpareja.nl. Samen met de penningmeester wordt er een datum afgesproken om de kascontrole te laten plaatsvinden.

Algemene Ledenvergadering.

Hiervoor ontvangen jullie op zeer korte termijn een uitnodiging. In verband met de coronamaatregelen zullen we deze digitaal houden.

Met sportieve groet,

Bestuur Sportclub Pareja