Corona update – iedereen mag weer binnen sporten!

01-06-2021

Hallo Pareja leden en ouders/verzorgers van Pareja leden,

Goed Nieuws

Een volgende stap wordt gezet naar normaal sporten. Vanaf zaterdag 5 juni gaan een aantal versoepelingen gelden mits de aantallen besmettingen en ziekenhuisopnamen de komende week niet gaan stijgen.

Deze versoepelingen zijn zodanig dat we weer ons normale lesrooster op kunnen pakken. De volgende regels gelden:

• Sporten mag in groepen van maximaal 50 personen binnen
  • Tijdens het sporten hoeft geen 1,5 afstand gehouden te worden
  • Mondkapje in accommodaties moet maar hoeft niet tijdens sporten
  • Douches en kleedruimtes zijn weer open
  • Er mag geen publiek aanwezig zijn bij het sporten

Bericht van eigen leiding

Via je eigen leiding ontvang je bericht over wat dit voor jou precies gaat betekenen. Bekijk ook het nieuwe LESROOSTER.

Voor de leden die Hatha Yoga les krijgen zijn al afspraken met de leiding gemaakt.

Verzoek van bestuur

Als bestuur van sportclub Pareja willen wij 2 dingen benadrukken:

• Sporten mag maar als je, of als lid, of als leiding het niet prettig/verantwoord vindt om te starten met binnensporten dan hebben wij daar als bestuur begrip voor.
  • We willen graag dat iedereen zich houdt aan de regels die nog steeds gelden. Dit om er voor te zorgen dat we ook kunnen blijven sporten!

Zoals eerder in een bericht aangegeven zijn we bezig om het nieuwe ledensysteem compleet te maken. Dit kan ervoor zorgen dat leden die zich recent hebben afgemeld deze mailing nog ontvangen omdat de afmelding nog niet in het nieuwe systeem verwerkt is.

We wensen iedereen veel sportplezier en blijf allemaal gezond!

Met sportieve groet,

Bestuur Sportclub Pareja