Corona update

14-10-2020

Hallo Pareja leden en ouder(s) en verzorger(s) van Pareja leden,

Helaas weer een mailing over nieuwe maatregelen waar wij als Sportclub Pareja ons aan moeten houden. Hieronder hebben we ze op een rijtje gezet. Mocht er een maatregel niet duidelijk zijn of heb je andere vragen, stel ze gerust. De vraag kun je aan de leiding stellen maar kan ook per mail aan info@sportclubpareja.nl. Tevens kun je op www.rijksoverheid.nl antwoorden vinden op de meest gestelde vragen over het coronavirus.

Nieuwe regels:

• Geen sportactiviteiten meer voor volwassenen.
  • Volwassen zijn personen van 18 jaar en ouder.
  • Jeugd tot 18 jaar mag blijven sporten.
  • Bij gemengde groepen, jeugd en volwassen, mogen de volwassenen niet deelnemen.
  • Geen wedstrijden.
  • Douches en kleedkamers zijn gesloten.

Regels die blijven gelden en die we nog even onder de aandacht willen brengen.

• Houdt altijd 1,5 meter afstand tot de leiding
  • Kleed je thuis om en ga van tevoren naar het toilet
  • Kinderen zelf, dus alleen, naar binnen laten gaan
  • Ouders/verzorgers mogen niet blijven kijken bij de les; hierop is een uitzondering en dat is één ouder op minimaal 1,5 meter afstand met mondkapje bij een proefles.

Besmetting van een lid van Sportclub Pareja.

In het geval van een positieve test van een van onze leden dan wordt erdoor dat besmette lid geschakeld met de GGD. De GGD doet een bron- en contactonderzoek en zullen aangeven welke regels gelden voor contacten die voortkomen uit het bron- en contactonderzoek zoals trainingsgenoten.

Wij willen nadrukkelijk iedereen vragen zich aan deze maatregelen te houden omdat dit de enige manier is om ervoor te zorgen dat we het aantal besmettingen met het coronavirus terugdringen.  Op die manier hopen we dat de reguliere zorg geleverd kan worden en wat voor ons heel belangrijk is dat iedereen weer normaal kan gaan sporten!

Wij wensen jullie en jullie familie een goede gezondheid, let goed op jezelf en op elkaar!

Met sportieve groet,

Bestuur Sportclub Pareja