Definitieve overeenstemming tussen Sportclub Pareja en Minded Motion

27-05-2019

Na weken voor voorbereiding en het vooraf informeren van de free runners en hun ouders, is er deze week tussen Sportclub Pareja en Minded Motion een definitieve overeenstemming gekomen op welke wijze beide partijen gaan samenwerken om het freerunnen in te regio nog beter op de kaart te krijgen.

Per 3 juni as. zullen de Minded Motion trainers de freerun lessen gaan verzorgen voor de Pareja freerun groepen voor de leeftijd groepen vanaf 8 jaar. Zo is het voor alle partijen mogelijk (kinderen, ouders, leiding en hulpleiding) te wennen aan elkaar en te ervaren wat de samenwerking daadwerkelijk gaat betekenen voor komend seizoen.
Na iedere les is het mogelijk je in te schrijven voor het nieuwe seizoen bij Minded Motion. Afspraak is dat Minded Motion vanaf het nieuwe seizoen freerun gaat aanbieden in de leeftijdsgroepen 8 jaar en ouder.

Nieuw in deze ontwikkelingen is dat Sportclub Pareja met ingang van het nieuwe seizoen gaat starten met het aanbieden van freerun activiteiten in de leeftijdsgroep 5 tot en met 7 jaar.  Daarin wordt Pareja ondersteunt door de expertise en ervaringen van Minded Motion. Vanaf een leeftijd van 8 jaar kunnen de free runners een overstap gaan maken naar Minded Motion. Daarmee gaan beide partijen verder samenwerken om freerun als sport te stimuleren in de gemeente Peel en Maas.

Wij zien als Sportclub Pareja bijzonder uit naar een prettige en stimulerende samenwerking met Minded Motion.