Freerun – Nieuws

Helden, april 2019

Beste (ouders/verzorgers van) freerunners,

Zoals jullie weten hebben wij dit seizoen erg ons best gedaan om onze freerun groepen van professionele freerun leiding te voorzien. Tot op heden hebben we, met de nodige aanpassingen, de freerunners van Sportclub Pareja lessen aan kunnen bieden. Voor het komende seizoen (na de zomervakantie) gaat het ons onvoldoende lukken passende freerun lessen zelfstandig aan te kunnen blijven bieden. Daarom zijn wij als bestuur gaan zoeken naar oplossingen omdat wij ook graag in de toekomst freerun aan willen blijven bieden vanuit Sportclub Pareja.

Als bestuur hebben we besloten vanaf het nieuwe seizoen freerun in nauwe samenwerking met Minded Motion (www.mindedmotion.nl) aan te gaan bieden. Dit zoals ook aan de orde is gekomen tijdens de algemene ledenvergadering op 17 april jl. Minded Motion is de grootste freerunning organisatie van Limburg en Brabant en een van de grootste van Nederland.

Concreet betekent dit dat de lessen door Sportclub Pareja aangeboden zullen blijven worden tot het einde van dit seizoen (t/m juni 2019). Per 1 juli 2019 zullen alle bestaande freerun leden bij Sportclub Pareja uitgeschreven worden voor freerun. De laatste lessen in juni zal Minded Motion aanwezig zijn om te vertellen en te laten zien wat Minded Motion is en wat je er allemaal kunt leren. Vanaf 1 juli kun je je aanmelden bij Minded Motion. De lessen en de betaling starten na de zomervakantie, vanaf eind augustus, en worden door Minded Motion geregeld.

Het aanmelden bij Minded Motion dient door eenieder zelfstandig geregeld te worden. Als commercieel bedrijf kan Minded Motion niet dezelfde tarieven (contributie) hanteren zoals dat wij als vereniging aan konden bieden. De contributie van Sportclub Pareja was € 125,- per jaar (10 maanden). Bij Minded Motion bedraagt dit € 20,- per maand (10 maanden per jaar, inclusief Pareja korting). In verband met onze toekomstige samenwerking mogen leden van Sportclub Pareja op aangeven dat zij lid waren van Sportclub Pareja een korting ontvangen van € 4,- per maand en hoeft er geen inschrijfgeld (normaal gesproken is dit € 10,-) betaald te worden bij het aanmelden. Kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom om te freerunnen bij Minded Motion. De locatie en tijden van de huidige lessen blijven zoveel als mogelijk ongewijzigd.

Overigens gaat Sportclub Pareja in opvolging van kleutergym, speciaal voor de stoerste jongens en meisjes vanaf 5 t/m 7 jaar, pre-freerunning lessen proberen aan te bieden om kinderen klaar te stomen voor het échte freerunnen. Daarmee wordt de samenwerking tussen Sportclub Pareja en Minded motion nog verder versterkt.

Naast het aanbieden van lessen in Panningen doet Minded Motion zoveel meer zoals het aanbieden van een cool freerunkamp (15 en 16 juni in de Heuf in Panningen!), er is een webshop met eigen producten, er worden extra trainingen in Budel aangeboden en er worden filmpjes voor YouTube met bekende Freerunners gemaakt! Bekijk voor meer informatie de website www.mindedmotion.nl

De samenwerking die we samen als Sportclub Pareja en Minded Motion met elkaar aangaan betekent concreet:

• Leden zijn ingeschreven bij Minded Motion, niet meer bij Sportclub Pareja en kunnen deelnemen aan alle activiteiten welke Minded Motion organiseert;
  • Sportclub Pareja biedt via de website en social media nog steeds Freerun aan. Nieuwe leden die zich aanmelden voor de lessen in Peel & Maas kunnen gebruik maken van de Sportclub Pareja korting. Ze betalen wel inschrijfgeld;
  • Freerun leiding zal lessen verzorgen in Panningen in een shirt met Minded Motion en Sportclub Pareja logo;
  • Op verzoek zal Minded Motion freerun demo’s geven bij bijzondere evenementen waarbij Sportclub Pareja zich laat zien.
  • Pre-freerun leiding (en andere geïnteresseerde leiding) mag gebruik maken van de bijscholings momenten van Minded Motion.

Voor vragen over de afronding van de freerun lessen bij Sportclub Pareja, kan er een mail gestuurd worden naar sport@sportclubpareja.nl

Voor vragen over de lessen bij Minded Motion na de zomervakantie kunt u zich richten tot Sven Wulms, sven@mindedmotion.nl of 06-23041271

Al met al vinden we het fijn onze leden blijvend leuke en inspirerende freerun lessen aan te kunnen bieden. Het is een vrijwillige keuze, maar wij hopen zoveel mogelijk jongens en meiden na de vakantie terug te zien bij de lessen aangeboden door Minded Motion!

Met sportieve groet namens het bestuur van Sportclub Pareja,

mee ondertekend door Minded Motion,

Daan Berkers                                                                         Sven Wulms

Voorzitter Sportclub Pareja                                                                             Eigenaar Minded Motion