Koppelwedstrijd Sportclub Pareja 10 november ’19

11-11-2019

Aftrap seizoen met Koppelwedstrijd SC Pareja

Op zondag 10 november mochten we met alle wedstrijdturnsters naar de turnhal in Weert om daar onze koppelwedstrijd van dit seizoen te turnen.

Mooie aftrap voor het nieuwe seizoen in een gezellige setting voor de meiden. Want met de koppelwedstrijd wordt iedereen d.m.v loting aan een andere turnster gekoppeld ongeacht welk niveau en leeftijd. Dat brengt soms leuke koppels met zich mee.

Ook voor dit jaar dus de eerste “wedstrijd”” waar de nieuwe oefeningen worden geturnd of waar instappers hun eerste wedstrijd mogen turnen. Natuurlijk voor instappers altijd spannend maar het ging best wel goed soms een beetje hulp nodig met oefening maar verder ging het prima.
De jury heeft ook erg kritisch gekeken en tips of verbeterpunten aan leiding doorgegeven.

Uiteindelijk was het dan tijd voor de uitslag.

Bij verplicht mochten als koppel op de 1ste plaats : Juul Janssen en Gielke Verhaeg, 2de plaats Fleur Sillekens en Imke Verheijen , 3de plaats Femke Koldewijn en Lara Courbois plaatsnemen.

En bij de keuze oefenstof mochten als koppel op de 1 ste plaats : Bo Ottenheim en Guusje Ghielen , 2de Mirthe Peeters en Evi Nooijen , 3de Laury Theelen en Pien Sanders.

Al met al een geslaagde middag.

Tevens moesten Linda Verboeket en Femke Crommentuyn hun laatste examenles geven in Veldhoven voor de niv 3 cursus. En beide zijn geslaagd, toppers Proficiat!