Minded Motion

19-09-2020

Sinds 2018 hebben Sportclub Pareja en Minded Motion een samenwerkingsverband. Minded Motion is de freerun aanbieder in de gemeente Peel en Maas.

Minded Motion ziet de wereld als één grote speeltuin. Juist deze speeltuin willen zij delen. Dit doet Minded Motion door wekelijks te freerunnen met 1.400 kinderen door verschillende plaatsen in Limburg en Brabant. Als grootste freerunning aanbieder van Nederland krijg je veilige en uitdagende lessen van echte professionals. Minded Motion leert je de vetste tricks en salto’s op je eigen tempo en niveau!

Mocht je dus 5 t/m 7 jaar oud zijn en willen deelnemen aan onze pre-freerun lessen, meld je dan snel aan via de website www.sportclubpareja.nl/aanmelden !