Mooie resultaten op 1ste wedstrijd van seizoen voor SC Pareja

09-12-2019
Verslag

In het weekend van 7  en 8 december waren in de sporthal de Piushof de 1ste plaatsingswedstrijden van dit seizoen voor alle N en 2de en 3de divisie turnsters. Organisatie van deze wedstrijd lag bij ons als club Pareja. Met al onze vele vrijwilligers hebben we er een super mooi weekend van gemaakt.

Maar nu naar de resultaten van onze turnsters

Op zaterdag 7 december mochten Lize v Mullekom bij instap N3 en Esmae Bos bij jeugd div 3 het spits afbijten als eerste van de club.

Voor Lize haar allereerste wedstrijd en met een zeer mooi resultaat een 6de plaats .

Esmae Bos voor het eerst in de keuze oefenstof behaalde een 7de plaats.

Bij instap N2 mochten Pim Maessen en Juulke Teeuwen hun eerste wedstrijd turnen en ook hun deden het super goed. Volgende keer gaat Pim de zenuwen thuis laten . Juulke werd 6de en Pim 19de .

En onze pupillen 1 N3 mochten ook nog een wedstrijd turnen bij hun ging het op een paar kleine foutjes na heel goed. Meike Koopmans mocht zelfs op podium voor de 3de plaats , Lisa SCheenen 4de , Jade Janssen 12de , Noa Wijnen 15de .

Bij de junioren div 3 waren het Lieve Boots en Tessa Deckers die hun best beentje voor mochten zetten .

Lieve werd 10de en Tessa 15de .

Daarna na een lange dag naar huis en weer vroeg terug op zondag voor al onze andere turnsters .

Linda Verboeket werd bij de senioren div 2  6de , Chayenne Bos werd bij de senioren div 3  17de .

En onze pupillen 2 N3 maakte het plaatje voor  Pareja af met op de 1ste plaats Gielke Verhaeg, 3de Renske Timmermans , 4de Mez Zanders en 12de Fleur Sillekens