Mooie resultaten tijdens LK Finale turnen te Meerssen!

14-05-2019

Op zaterdag 11 mei mochten er in totaal 32 turnsters van SC Pareja naar Meerssen voor LK finale verdeeld over verschillende leeftijdscategorieën en niveau’s.  Na het turnen van plaatsingswedstrijd  en halve finale waren er nu nog de beste 10 per categorie over voor de LK finale. In totaal zijn er 8 podium plaatsen behaald, verdeeld over 13 verschillende leeftijden en niveau’s.

Op zondag 12 mei mochten nogmaals 42 meiden van SC Pareja richting Meerssen voor 1 of meerdere toestelfinales. Op de 1ste plaatsingswedstrijden konden alle meiden zich plaatsen voor deze wedstrijd als ze bij de beste 8 geëindigd waren per toestel.

SC Pareja mag terug kijken op een super LK weekend. Tijdens de toestelfinales wisten de turnsters in totaal 41 medailles te behalen. Waarvan 11 op toestel vloer. Een top prestatie meiden!

Klik hier voor het verslag met alle resultaten op een rij. En klik hier voor meer foto’s.