Smokkeltocht

26-10-2019
Uitnodiging

Beste Leden én ouders van leden,

Binnenkort wordt weer de jaarlijkse smokkeltocht gehouden vanuit SC Pareja.

De smokkeltocht houdt in dat je met een groep (vriendinnen, vriendjes, familie) een tocht gaat lopen. Voor je aanloopt krijg je een aantal voorwerpen, smokkelwaar, mee. Tijdens de tocht kun je voorwerpen kwijtraken als een van onze douane iemand van jouw groepje aanhoudt. Probeer te zorgen dat dat niet gebeurd. Als een douane iemand van jouw groep ziet ben je aangehouden en verplicht een voorwerp af te geven.

Het leuke én spannende van deze tocht is dat je slim moet zijn, de douaniers mogen jouw groepje niet kunnen vinden. Dus zorg ervoor dat jullie je snel verstoppen in de sloot, achter muurtjes, struiken enz. Maar zorg ook dat je schoenen en kleding vies mag worden.

Wanneer:     zaterdag 16 november 2019

Waar:            Kesselseweg 13 , Helden

Hoe laat: vanaf 18.30 uur met grote opkomst wordt de tijd aangepast. (Let op: Via whatsapp krijgt  de ouder / begeleider een bericht van de starttijd van jullie groep enkele dagen voor 16 november 2019 ).

Hoe lang: Deze leuke én spannende tocht zal ongeveer 2 uur duren, na afloop is er wat te eten en drinken voor jullie.

Groepen: van 4 tot 8 personen ( Let op! Kinderen zonder een volwassenen begeleider boven de 18 jaar MOGEN NIET MEE DOEN ). Mocht je met minder personen of meer personen zijn dan graag even contact via onderstaand emailadres.

Inschrijfgeld: € 2,00 per persoon, ook de begeleiding/ouder betaald. Overmaken per groep via bank kan: maak het volledige bedrag over naar NL 60 RABO 0120802678 tnv. H.P. van Mullekom, Beringe, met omschrijving: smokkeltocht en jullie groepsnaam. Vermeld deze groepsnaam dan ook bij aanmelding via de email vóór 1 november as. samen met de leeftijd van de jongste deelnemer. Aanmelden via een e-mail naar  activiteiten@sportclubpareja.nl . Mochten er nog vragen zijn dan mag dat ook op hetzelfde email adres.

Opgave:

Groepsnaam                           : ………………………………….

Naam ouder / begeleider       : ………………………………….

Mobiel nr. ouder /begeleider : ………………………………….

Leeftijd jongste deelnemer    : ………………………………….

Aantal deelnemers                 : ………………………………….

Oudere leden en ouders die mee willen helpen deze avond bij de smokkeltocht zijn ook welkom! Dan ook graag een mail naar activiteiten@sportclubpareja.nl .

Groetjes,

De activiteitencommissie van SC Pareja