Update coronavirus | 13 april

15-04-2020
Categoriƫn

Hallo Pareja leden en ouder(s) en verzorger(s) van Pareja leden,

Het is een vreemde tijd, het Coronavirus houdt ons nog steeds in de greep. We houden ons aan de maatregelen die de overheid heeft afgekondigd om iedereen, en met name de kwetsbare groepen, in onze samenleving te beschermen. Wij hopen dat jullie, en jullie familie, nog gezond zijn en dat blijven. Voor diegene die ziek zijn of zelfs overledenen in de familie te betreuren hebben, die wensen wij heel veel sterkte toe in deze bizarre tijd.

Graag willen we jullie informeren over een aantal activiteiten die de komende tijd op stapel stonden en die we als Sportclub Pareja helaas niet kunnen houden vanwege het in acht nemen van de coronamaatregelen. De volgende activiteiten gaan niet door:

o Het kamp (21-24mei):
Om eind mei met een grote groep op kamp te gaan vinden wij als bestuur niet wenselijk in deze tijd.

o De bloemenactie (8-9mei):
Laten we niet doorgaan omdat dit altijd een grote groep leden en ouders van leden is die zich inzetten om er een geslaagde actie van te maken.

o De theatershow (7juni):
Als gevolg van de coronamaatregelen kunnen de lessen niet doorgaan en kan de theatershow, mocht deze al gehouden mogen worden, onvoldoende voorbereid worden.

o De fietstocht
Aan het einde van ieder seizoen organiseren we altijd een fietstocht. Deze gaat dit seizoen niet door.

o Oud papier:
De gemeente heeft de oud papier actie voorlopig stopgezet vanwege de coronamaatregelen.

Wij wensen jullie en jullie familie een goede gezondheid, let goed op jezelf en op elkaar!

Met vriendelijke groet, Bestuur Sportclub Pareja