Update Coronavirus | 12 maart

12-03-2020
Categoriƫn

Beste leden,

Helaas moeten we jullie mededelen dat we als bestuur zijnde de richtlijnen van de KNGU opvolgen.

Zij benoemen op hun site www.dutchgymnastics.nl het volgende:

12 maart 2020
Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte van 12 maart, hebben wij besloten conform de richtlijnen van het RIVM, alle door de KNGU georganiseerde activiteiten te annuleren en/of te verplaatsen. Dit geldt dus voor alle wedstrijden en opleidingen, voor het hele land en minimaal tot en met 31 maart aanstaande. Op dit moment is het niet mogelijk om de verregaande consequenties van dit besluit te overzien. We zullen dit de komende tijd zo goed als mogelijk in kaart brengen en komen hier op terug.
Daarnaast adviseren we onze verenigingen de clubactiviteiten (trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen) ook t/m 31 maart 2020 voorlopig helemaal stil te leggen. Hiermee volgen wij de oproep van NOC*NSF voor de hele sport.
We begrijpen dat dit besluit veel impact heeft op onze sport en de voorbereidingen van veel sporters en vrijwilligers. Vanwege de volksgezondheid zijn we echter genoodzaakt de richtlijnen van de Rijksoverheid , het RIVM en het advies van NOC*NSF op te volgen.

Dus er zullen geen trainingen meer plaatsvinden tot en met 31 maart 2020!
Hopende op jullie begrip hiervoor.

Met sportieve groet,
Bestuur SC Pareja