Verslag Halve Finale 7 en 8 maart in Horn en Landelijke kwartfinales in Volendam

09-03-2020

SC Pareja op Kwartfinale NK in Volendam en 1/2 Finale LK in Horn

Op zaterdagochtend 7 maart gingen we al vroeg richting Horm om deel te nemen aan de halve Finales LK .

De beste 10 konden zich via deze wedstrijd plaatsen voor het LK in mei .

Onze instapper D1 Emie Kersten mocht beginnen zij turnde een mooie wedstrijd en behaalde een 13de plaats.

Pupil 1 D2 Femke Koldewijn behaalde een 16de plaats

Instap D2 hier behaalde Saartje Broekmans een 4de plaats, 16de Lisa Verbugt,22 Lara Poyraz, 25ste Pien Theeuwen .

Pupil 2 D2 : Jevi Berkers behaalde een 16de plaats

Bij de junioren div 4  mochten weer 3 dames van Pareja het podium betreden .

1 Guusje STeeghs, 2 Maud Sillekens, 3 Joeske v Lent, 9 Bo Ottenheim,11de Nikki Hendrix , 18de Lynn vd Meene.

Bij de junioren div 5 mocht Pien Sanders het hoogste podium betreden , 8ste Nika Bouten en 9de Julia Janssen ,17de Benthe Ghielen .

En als laatste van de dag onze senioren div 5 , hun wedstrijd ging niet geheel vlekkeloos .

Evi Nooijen behaalde een 7de plaats, 16de Tooske Ghielen , 20ste Daantje vd Beuken ,21ste Laury Theelen ,22ste Linda Arts .28ste Gwenn Bos

Op zondag mochten we weer richting Horn maar ook naar Volendam

In Volendam mocht Juulke Teeuwen Instap N2 haar allereerste kwartfinale NK turnen , zij deed dit super goed en werd 12de . Zij zal hoogstwaarschijnlijk doorstromen naar 1/2 Finale NK maar dat horen we nog . In de laatste wedstrijd in Volendam mocht Linda Verboeket bij de senioren div 2 haar wedstrijd turnen. Ook zij turnde een super wedstrijd met wel helaas een val op balk maar toch voldoende punten voor een mooie 2de plaats . OOk zij is door naar 1/2 finale NK .

En in Horn gingen we natuurlijk weer verder met alle andere meiden die zich ook nog geplaatst hadden voor deze 1/2 finale .

Pupil 2 D1 : 10de Tes Vercoulen en 16de Milou Deckers

Jeugd div 5 : 3 Janne Driessen ,4de Mirthe EBisch  en 8ste Sophie v Lier

Pupil 1 D1 : 5 Imke Verheijen , 8ste Liss Wilms en 12de Evi Delissen

Jeugd D1 : 8ste Lincy Smeets en 11de Lara Courbois

Senioren div 4 : 2 Femke Steeghs, 5de Mirthe Peeters, 6de SElina v Berlo , 16de Julia Meussen en 17 Femke v Loon

Wat een super resultaten meiden.