Verslag kwalificatie wedstrijd 2 | 11 januari 2020

12-01-2020

SC Pareja turnt in Prinsenbeek

Op zaterdag  11 jan mochten Linda Verboeket senior div 2 en Juulke Teeuwen en Pim Maessen al in alle vroegte richting Prinsenbeek voor hun 2de kwalificatie wedstrijd.

Juulke en Pim begonnen bij sprong dit ging heel goed. Door naar rekstok daar een klein foutje van Pim maar verder ook prima oefeningen. Daarna naar de balk het zenuwtoestel maar beide meiden bleven erop super knap,goed verbeterd tenopzichte van 1ste wedstrijd.

En ook het laatste toestel de vloer ging heel netjes. Juulke werd 5de en Pim 17de van de 22 turnsters .Linda mocht beginnen bij brug start ging goed alleen reus helaas  niet dus een val. Door naar balk haar doel was ook salto v.o in oefening te doen en dat is gelukt wat een topper gewoon 2 salto’s op balk.

Vloer ging super goed , daarna nog sprong het  inturnen ging super ,maar helaas wedstrijdsprong toch op de billen. Linda werd in totaal 32ste van de 54 turnsters over de gehele dag .  Nu afwachten wie er door mag naar kwartfinales.