Verslag Plaatsingswedstrijd 1 en 2 februari 2020

04-02-2020

8 Medailles voor SC Pareja

Samen met KSV Kessel organiseerde wij als SC Pareja de laatste plaatsingswedstrijd van dit seizoen .

Via deze wedstrijd konden de meiden zich plaatsen voor ½ finale en toestelfinales .

We begonnen op zaterdag 1 februari om 8.30 uur met onze Instappers D1 Emie Kersten en Saar Gommans eerste wedstrijd voor hun dus wel heel spannend.

Emie werd 13de en mag door naar ½ finale, Saar werd 23ste .

Bij de pupillen 1 D1 in wedstrijd 2 werd er mooi geturnd uitslagen waren als volgt :

4 Imke Verheijen , 7 Liss Wilms,9 Evi Delissen ,15 Juul Janssen eerste 14 turnsters zijn door dus Juul is reserve.

Daarna door met onze pupillen 1 D2 daar werden de volgende plaatsen behaald :”

14 Femke Koldewijn,23 Isa Dorssers, 24 Evy Nellen bij hun waren eerste 20 door naar ½ finale

Ook tijdens deze wedstrijd de junioren div 4 en hun turnde de sterren van de hemel .

Een heel podium SC Pareja wisten ze bij elkaar te turnen

1 Guusje Steeghs, 2 Joeske v Lent, 3 Maud Sillekens, 5 Bo Ottenheim,13 Nikki Hendrix , 15 Lynn vd Meene en allemaal door naar ½ finale.

In de laatste wedstrijd van de dag was het de beurt aan onze pupillen 2 D1 hun behaalde de volgende plaatsen .

11 Tes Vercoulen , 15 Milou Deckers, 20 Iza Kooiman, 22 Lieke Ueberbach bij hun gaan de beste 16 door naar ½ finale .

Op zondag 2 febr gingen we in alle vroegte weer van start met nog 6 wedstrijden verdeeld over de hele dag.

Pupil 2 D2 : Jevi Berkers 25ste door naar 1/2 finale

Senior div 5 : 1 Evi Nooijen, 7 Laury Theelen , 10 Gwenn Bos, 11 Tooske Ghielen , 17 Linda Arts  alle door naar 1/2 finale.

Jeugd div 4 gelijk plaatsing voor LK finale omdat er minder turnsters waren :

1 Tessie Peeters, 3 Sanne Minten en 7 Guusje Ghielen

Jeugd div 5 :  2 Janne Driessen , 3 Mirthe Ebisch, 9  Sophie v Lier