Verslag Plaatsingswedstrijd 18 en 19 januari in Brunssum

20-01-2020

6 Medailles voor SC Pareja op plaatsingswedstrijd in Brunssum

Op zaterdag 18 januari mochten we in alle vroegte richting Brunssum voor onze 2de plaatsingswedstrijd met alle N3 en Div 3 turnsters.

De vraag was natuurlijk wie heeft de zenuwen beter onder controle dan de 1ste wedstrijd in december of heeft er nu meer zenuwen om weer zo goed te turnen als toen .

Bij de pupillen 1 N3 ging het bij iedereen best goed sommige een paar kleine foutjes maar verder goeie wedstrijd.  Uitslagen : 7de Lisa Scheenen, 8ste Jade Janssen, 11de Meike Koopmans,13de Noa Wijnen. Instap N3  daar turnde Lize v Mullekom een super stabiele wedstrijd en deze werd dan ook dik verdiend beloond met een 3de plaats.

Jeugd div 3 Esmae Bos behaalde een 11de plaats, de junioren div 3 daar behaalde Lieve Boots een 12de plaats en Tessa Deckers een 15de plaats.

In wedstrijd 2 was het de beurt aan onze pupillen 2 N3 en Senior div 3 .

De pupillen 2 N3 turnde ook alle 4 een goeie wedstrijd ondanks een paar vallen bij de balk .

Uiteindelijk mocht Gielke Verhaeg weer het hoogste podium betreden Proficiat Gielke, 6de Renske Timmermans,8ste Fleur Sillekens en 10de Mex Zanders.

Chayenne Bos bij de senioren div 3 turnde een hele goeie wedstrijd zelfs het 6de brugpunt van de wedstrijd heel knap . Ze werd in totaal 15de .

Op zondagochtend mochten we weer in alle vroegte richting Brunssum. Al onze senioren div 4 mochten hun 1ste wedstrijd van dit seizoen turnen en ook de Jeugd D1 en D2

Helaas vanwege blessure kon Loes Vermeulen bij de senioren div 4 niet deelnemen . Maar de andere 6 senioren hebben echt hun super best gedaan om alles goed te laten lukken .

Femke Steeghs mocht zelfs het podium betreden voor plaats 3 , 6de Mirthe Peeters, 8ste Selina v Berlo , 20ste Julia Meussen, 28ste Femke v Loon en 32 ste Eva Verheijen. De eerste 28 van de 38 turnsters hebben zich geplaatst voor ½ finale LK , plaatsing voor toestelfinales wordt nog bekend gemaakt.

Bij de jeugd D2 meiden wist Emma Janssen een mooie welverdiende 4de plaats te bemachtigen ,door naar ½ finale, ook hier worden plaatsen voor toestelfinales nog bekend gemaakt.

Jeugd D1 daar mocht ook Lincy Smeets het podium betreden voor de 3de plaats , Lara Courbois behaalde en mooie 11de plaats dus ook door naar ½ finale en ook hier word plaatsing toestellen nog bekend gemaakt.

In wedstrijd 2 en 3 was het de beurt aan Junioren div 5 en instappers D2 omdat de turnsters verdeeld waren over 2 wedstrijden was er wel bij elke wedstrijd een podium uitslag maar verdere uitslag volgt nog omdat hun samen in 1 lijst gezet worden en dan gekeken wordt wie er naar ½ finale mag en/of toestelfinales.

Maar in wedstrijd 2 bij de Junioren div 5 werd Pien Sanders dik verdiend 1ste en Benthe Ghielen 4de, in wedstrijd 3 bij de junioren werd Julia Janssen 3de en Nika Bouten 15de . Bij de instappers D2 in wedstrijd 2 werd Saartje Broekmans 9de , Pien Theeuwen 15de en Lara Poyraz 17de bij dezelfde categorie in wedstrijd 3 werd Lisa Verbugt 13de en Resi de Kroon 17de . Dus voor deze niveaus nog even spannend wie uiteindelijk door is . Maar iedereen heeft super geturnd dit weekend.