Vrijwilligers OLS

25-01-2020

Hoi leden en niet-leden,

Zoals iedereen weet heeft schutterij Sint Willibrordus uit Meijel vorig jaar het OLS, Oud Limburgs Schuttersfeest, gewonnen. Dat betekent dat deze schutterij dit jaar het OLS mag organiseren. Omdat Meijel bij de gemeente Peel en Maas hoort heeft de schutterij alle verenigingen in Peel en Maas gevraagd om mee te helpen. Wij hebben ons als Sportclub Pareja hiervoor aangemeld.

De organisatie van het OLS hoopt dat er heel veel vrijwilligers zijn van verenigingen die zich tijdens dit mooie evenement willen gaan inzetten. In totaal zijn er zeker 1.500 vrijwilligers nodig om er een geslaagd feest van te maken. Er zijn meerdere dagen (eind juni begin juli 2020) dat er iets te doen is en er vrijwilligers gevraagd worden zoals bijvoorbeeld het Kinjer-OLS, de feestavond of de echte wedstijd op 5 juli 2020 .

Het is de bedoeling dat iedereen zich persoonlijk aanmeldt op de site van OLS 2020. Je kunt ook aangeven als je graag met iemand samen wil komen meehelpen.

De leeftijdsgrens is 16 jaar. Er is geen persoonlijke vergoeding maar mocht er na afloop van het OLS een positief saldo zijn dan wordt dit onder alle verenigingen verdeeld aan de hand van het aantal meegewerkte uren.

Dus geef je snel op via onderstaande link. Op deze link zie je onze vereniging, SC Pareja, er tussen staan. Een unieke kans om zo’n groot evenement als het Oud Limburgs Schuttersfeest van dichtbij mee te maken. Tevens wordt onze kas weer gespekt!!!

Bestuur Sportclub Pareja