Wie gaat er mee naar de Dutch Gymnastics op zaterdag 22 juni?

01-06-2019

Zoals jullie wellicht al gehoord hebben mag Linda Verboeket meedoen aan de Ahoy Cup TD A tijdens de Dutch Gymnastics op zaterdag 22 juni 2019.

Op 22 en 23 juni wordt in de gymsport hét grote, centrale finaleweekend in Rotterdam Ahoy gevierd. Er zijn finales in maar liefst 9 disciplines van de gymsport en met ruim 5000 deelnemers. Op hét sportpodium van Nederland halen de beste gym-, turn-, spring-, en danstalenten alles uit zichzelf voor het nationale eremetaal.

Als sportclub Pareja (in samenwerking met de ouders van Linda en Touringcarbedrijf Ghielen), hebben we besloten om met een bus af te reizen naar Ahoy in Rotterdam om daar te gaan kijken naar “onze” Linda en alle topsporters. De wedstrijd van Linda is s’middags van 13.30 tot 16.00 in het Sportpaleis. Aansluitend volgt de meerkampfinale turnen van de eredivisie dames en heren .

De bus zal omstreeks 7.30 uur vertrekken vanuit Helden (Kerkeböske) en zal om 19.30 uur weer vertrekken bij Ahoy. De definitieve tijden volgen nog. Iedereen mag zelf zijn/haar dagindeling bepalen.

De kosten bedragen € 35,= per persoon. Dit is entree + bus

Wil je graag mee: stuur dan een mailtje (voor donderdag 6 juni) naar penningmeester@sportclubpareja.nl

Ben er snel bij, VOL = VOL