Pre-Freerun 5-7 jaar

Sportclub Pareja zal met ingang van het nieuwe seizoen (2019-2020) gaan starten met het aanbieden van pre-freerun activiteiten in de leeftijdsgroep 5 tot en met 7 jaar.
Daarin wordt Pareja ondersteund door de expertise en ervaringen van Minded Motion. Daarmee gaan beide partijen samenwerken om freerun nog beter op de kaart te krijgen in de gemeente Peel en Maas.

Dit ben jij:
•    Stoere jongen óf meisje van 5, 6 of 7 jaar
•    Misschien heb je peuter- en kleutergym gevolgd bij Pareja? Dat is mooi, maar zeker niet verplicht!
•    Je wilt vanaf je 8ste misschien wel gaan freerunnen
•    Twijfel je? Kom gerust een keer kijken en doe mee met de gratis proeflessen!

Een keer per week wordt er een uur pre-freerun training aangeboden.

Deze les sluit aan op de peuter- en kleutergym en bereidt je voor op freerun lessen, welke vanaf 8 jaar worden aangeboden door onze samenwerkingspartner Minded Motion (https://mindedmotion.com/nl)

Freerunning is het verplaatsen van A naar B waarbij obstakels op allerlei manieren worden getrotseerd. Onderweg is er ruimte voor creatief uitziende tricks en bewegingen. Bij freerunning is het de kunst om je hele lichaam en geest onder controle te krijgen. Bekijk hier een filmpje om te zien wat freerunnen is.

Tijdens de pre-freerun lessen leer je op een veilige manier de basis van klimmen, zwaaien, (verre) sprongen en rollen. Omdat we samen werken met Minded Motion zullen er zo nu en dan gastdocenten van Minded Motion, demo’s etc. tijdens de lessen zijn.