Turnbasics (8-13 jaar)

Vanuit de turnspeeltuin of als nieuweling kun je in deze groep instromen. Tijdens de lessen wordt gebruikt gemaakt van de basisonderdelen van het turnen. Denk hierbij aan springen, balanceren, duikelen en zwaaien. Daarnaast is ook het sociale contact met leeftijdgenootjes een belangrijke factor in deze lessen. Samen, met plezier, sporten. Een keer per jaar wordt het Peel en Maas toernooi georganiseerd en op het laatst van het seizoen de clubkampioenschappen om deze kinderen ook aan een wedstrijd te laten deelnemen. Daarnaast worden er een aantal extra trainingen in de turnhal in Weert georganiseerd (geen verplichting).

VOOR WIE?

Deze groep is voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar, die graag de vormen van turnen beoefenen, maar geen verplichte wedstrijden willen turnen of niet voldoende talent hebben voor selectie turnen.

DOORSTROMEN

De doorstroom naar andere groepen (selectie onderbouw ) zal plaats vinden als de leiding dit noodzakelijk vind.

LEIDING

De lessen worden gegeven door gediplomeerde leiding, met daarbij hulpleiding. Een overzicht daarvan vind je hier. In ons lesrooster vind je wie welke les geeft.

PROEFLES EN LESROOSTER

Trainen is 1x in de week, een les van 1,5 uur. Wanneer je doorstroomt naar het selectie turnen, dan ga je meerdere uren trainen.

Wil je een les uitproberen? Je mag 2 gratis proeflessen volgen bij SC Pareja. Kom gewoon langs bij een van onze lessen, je hoeft niet vooraf te mailen of aan te melden. Kijk in ons lesrooster wanneer en waar de gewenste les plaats vind. Let op; in de schoolvakanties worden er geen lessen gegeven. Na deze 2 proeflessen, dien je je als lid aan te melden.